WKC

BEREIKBAARHEID

Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam

Het theater ligt in het centrum van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Parkeren
Rondom Carré zijn diverse parkeergarages te vinden. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer uw parkeerkaart dan eenvoudig online. U kunt via Q-Park een parkeerkaart bestellen voor € 12,50 (vanaf 2.5 uur voor de voorstelling tot 3:00 ’s nachts) voor Q-Park Centrum Oost.

Klik hier om doorverwezen te worden naar de site van Q-Park om uw parkeerkaart te bestellen.

Voor vragen en/of opmerkingen omtrent parkeren kunt u contact opnemen met Q-Park via 088-3295100 (van 09:00 – 17:00) of via de Facebook pagina.

Overige parkeerinformatie:
www.amsterdam.nl/parkeren
www.parkeren-amsterdam.com/centrum

Valet parking
Parkeer voor het theater. Maak uw avondje uit compleet. Stap uit en in recht voor de deur van het theater in uw eigen auto. Klik hier om door verwezen te worden naar de site van weparc om uw parkeerservice te boeken. Voor € 39,95 wordt uw auto voor de deur van Carré opgehaald, geparkeerd en terug gebracht voor het theater (of een andere locatie in Amsterdam).

Openbaar vervoer
Reist u met het openbaar vervoer? Ook dan is Carré eenvoudig te bereiken.

  • Metro: U neemt de metro vanaf Amsterdam Centraal Station (lijn 51, 53 of 54) en Amsterdam Amstel (alle lijnen), en reist in slechts enkele minuten naar halte Weesperplein. Op het metrostation is de juiste uitgang aangegeven op de borden. Vanaf daar loopt u in vijf minuten naar de ingang van Carré.
  • Tram: Op het Weesperplein is ook de dichtstbijzijnde tramhalte te vinden. Hier stoppen de tramlijnen 1, 7 en 19. Let op: Deze rijdt niet direct vanaf of naar het Centraal Station.
  • Trein: Voor informatie over reistijden, verbindingen en prijzen kunt u terecht op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 pm)

Lijn 1: Muiderpoort Station – Osdorp de Aker

Lijn 7: Azartplein – Slotermeer

Lijn 19: Diemen (Sniep) – Station Sloterdijk

Via GVB kunt u verdere informatie vinden over deze aanpassingen op deze tramhalte