WKC

PASTA IN DE NOK

Het eten in Pasta in de Nok is even simpel als lekker: geweldige combinaties van verse pasta en vier traditionele, Italiaanse sauzen, waarvan altijd minimaal één vegetarische optie. Wees zeker van een plaats onder het indrukwekkende spantendak en reserveer vooraf een tafel. Zonder reservering kunt u binnenlopen tot 19:00 uur en gegarandeerd nog een hoofdgerecht nuttigen voordat de voorstelling begint. Het kan zijn dat u even moet wachten.

Klik hier om de menukaart te bekijken.
Bekijk hier ook onze kindermenukaart.

Openingstijden
Op voorstellingsdagen is In de Nok geopend vanaf 17:30 uur. U kunt In de Nok tot vlak voor aanvang binnenlopen (Tot 19:15 uur) voor een hapje en/of drankje, of vooraf een tafel reserveren.

Reserveren
Reserveren is wenselijk. U kunt hier telefonisch reserveren via 088 – 123 24 88 (vanaf 12.00 uur). U kunt ook een e-mail sturen naar service@carre.nl. Als u verhinderd of vertraagd bent, kunt u bellen naar 020 – 52 49 429.

Speciale wensen
Wij houden graag rekening met uw dieetwensen. Stuur een e-mail met uw wensen naar service@carre.nl.

Met een groep naar In de Nok
Er zijn verschillende mogelijkheden om In de Nok een evenement, borrel of groepsdiner te organiseren. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen via arrangementen@carre.nl.

Mocht u verhinderd of vertraagd zijn kunt u bellen naar 020 – 52 49 429.

Indien u een tafel heeft gereserveerd in ons restaurant en om 19:00 uur nog niet gearriveerd bent zijn wij genoodzaakt uw tafel te vergeven aan een andere bezoeker.

Toegankelijkheid
Helaas is dit restaurant niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dit in verband met uw eigen veiligheid in geval van calamiteiten.